Containere birou de vanzare

Realizam containere birou , containere santier, containere modulare la comanda sau in serie, complet dotate si utilate!
Cere acum oferta cu cele mai bune preturi din Romania pentru achizitionarea unui container nou sau inchirierea unui container nou. Pentru cantitati mai mici sau mai mari se negociaza separat. Suna-ne acum 0733.533.110 sau trimite email: info@container-birou.ro

Containere de birou realizate de noi sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare, sunt noi, de ultima generatie si incorporeaza imbunatatiri recente in proiectare si structura materialelor respectand standardele impuse. Ne concentram, la productia de containere, pe asigurarea unui confort cel putin identic cu al unor constructii clasice, cu deosebirea ca utilizarea containerelor birou incepe la doar cateva ore de la transport si instalare, ceea ce va duce la o amortizare rapida a investitiei si intrarea direct in exploatare si productie a acestora. In calitate de producator, asiguram o gama variata de dimensiuni pentru containere birou, in functie de cerintele concrete ale clientilor. Standardizarea adoptata acopera principalele cote de gabarit solicitate insa ansamblurile de containere birou pot fi adaptate fiecarei situatii. Fie ca e vorba de un container birou, paza sau grup sanitar, noi asiguram preturi competitive si servicii complete privind dotarea containerelor, astfel incat sa corespunda exact scopului pentru care sunt achizitionate.

Containere birou de vanzare

Container birou de vanzare pret

Containere birou Ilfov de vanzare cu preturi incepand de la 1650 E Nou Container Ilfov Detalii »

Containere Birou PreturiContainere birou preturi de vanzare

Containere birou Constanta de vanzare cu preturi incepand de la 1650 E Nou Container Constanta Detalii »

Inchiriere Containere Birou

Containere birou inchiriat

Containere birou Galati de vanzare cu preturi incepand de la 1650 E Nou
Container Galati Detalii »

Cadre containere Birou

Cadre Containere birou

Containere birou Brasov de vanzare cu preturi incepand de la 1650 E Nou
Container Brasov Detalii »

Containere birou de vanzare in Romania

Containere birou de vanzare

Containerele tip birou de vanzare pe care le comercializam au preturi mici sunt doar noi si sunt echipate ca si un birou normal in functie de cerințele dumneavoastră. Containerele birou sunt confecționate dintr-un schelet metalic profilat la rece, pe care sunt aplicate panouri de tip sandwich poliuretan C 1 50 mm, pot fi compartimentate si utilate in funcție de nevoile dumneavoastră.

Containere de birou

Firma noastra confecționează, vinde si închiriază containere metalice de tip birou in Romania dar si in Europa. Containerele birou sunt confecționate dupa normele ISO9001/2008. Containerele tip birou de vanzare pe care le comercializam au preturi mici sunt doar noi si sunt echipate ca si un birou normal in functie de cerințele dumneavoastră.

Video containere birou

Containiere Birou Containere Santier

Containere de birou realizate recent de compania noastra

Contact containere birou

 • Telefon:
  0733 53 31 10
 • info@container-birou.ro
  Email:
 • Adresa:
  Galati - Romania
  DN 26 Km. 7,2